KUFB - Touring among growers

Touring among growers

 

Maandag 26 septembre

Vertrek om 7:30 stipt - Euroveiling (Vilvoordsesteenweg, 46 - 1120 Brussel)

Terug in Brussel rond 17:30

Prijzen (lunch inbegrepen) : voor KUFB leden : 50 EUR + BTW - voor KUFB niet-leden : 60 EUR + BTW 

#OnlyForFlorists

 

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het telen van rozen. Met een assortiment van 14 rozensoorten en met een oppervlakte van 38 000m² behoort Bloemenkwekerij Scheers tot één van de grootste spelers op de Belgische markt.

Bij Bloemen Dens bloeien meer dan 100 variëteiten gerbera’s onder één glazen dak. Ons unieke assortiment garandeert dagelijks frisse, kleurrijke bloemen voor elke stijlvorm en gelegenheid en dat het hele jaar door. Bovendien wordt elke bloem met de hand geplukt en zorgvuldig door ons verpakt met behulp van technieken die we zelf op punt hebben gezet.

Deroose Plants is een biotechnologiebedrijf in Europa, Noord-Amerika en Azië. Met meer dan 800 werknemers zijn ze voortdurend aan het innoveren om de milieudruk van de bloementeelt te verminderen. Hun doel is het verhogen van de opbrengsten van de bloementeelt en daarmee het bewerkstelligen van een afname van de CO2-voetafdruk in de sector.

Anjers De Nijs is opgericht door Koen en Marian De Nijs – De Nys in 2004. Ons bedrijf was toen 5000 m² groot, met 5 variëteiten anjers. Een uitbreiding van 3000 m² volgde in 2010 en één van 4000 m² in 2016. Ondertussen zijn we dus 12000 m² groot en kweken we dit seizoen 30 variëteiten standaardanjers. Wij zijn de derde generatie op rij en kweken al meer dan 70 jaar anjers in onze familie.

Rijk Bos Bloemen is een biologische bloemenboerderij in Elene (Zottegem). Bloemenboerin Marieke teelt er snijbloemen met respect voor de aarde, de natuur en de mens. Je kan bij Rijk Bos Bloemen ten volle genieten van de natuur en zelf je eigen bos seizoen bloemen komen plukken. Of de boerin schikt voor jou een stralend boeket dat je kan afhalen.