Flor!

Flor! in zijn huidige versie is gegroeid uit een vakblad dat al sinds mensenheugenis bestond: UFB ECHO.

De laatste nummers werden geschreven door Francis Devleesschauwer en Jean De Bosschere. Zij hebben dit jaaaaaren gedaan.

Toen was er tijd voor vernieuwing en in plaats van een echt blad werd het een Newsletter. Heel clean met louter info. Het eerste nummer werd in twee verschillende exemplaren gedrukt: een nederlanstalig en een franstalig. We kregen hier heel veel kritiek op want een belgische organisatie hoort tweetalig te zijn. Dus terug naar een tweetalig blad.

Op vraag van de groothandel zijn we toch op een echt tijdschriftformaat gaan schrijven.

De vraag kwam om dit blad niet enkel aan onze leden te verzenden maar te verdelen over alle floristen van het land. We zijn immers het enige kanaal dat zoveel info verstrekt. Zo gezegd zo gedaan. Onze leden kregen het blad per post en via alle snijbloemengroothandel van het land werd het blad gratis verspreid.

Toch was ons blad alweer snel aan verjonging toe. Onder leiding van Stefan Van Berlo werd naar een nieuwe look en feel gezocht en werd Flor! geboren. Ons blad evolueert steeds en blijft niet ter plaatse trappelen, we staan open voor alle suggesties en schrijvers zijn meer dan welkom.

 

De nieuwe Flor! is verschenen !!!