Verminder uw administratieve kosten en verhoog uw gebruiksgemak met de extralegale voordelen van MONIZZE

 

 

Wij hebben de markt geanalyseerd en gekozen om samen te werken met Monizze. Monizze is de enige 100% Belgische én 100% elektronische uitgever van onder andere eco-, maaltijd- en cadeaucheques die dagelijks meer dan 35.000 werkgevers en 400.000 gebruikers bedient. U kunt nu ook terecht bij Monizze voor de sport & cultuurcheques van de nieuwe generatie, het online boeking platform Activ’.

 

Waarom extralegale voordelen invoeren zoals maaltijdcheques?

Dankzij het interessant fiscaal en sociaal karakter, geniet u als werkgever een besparing van 57% in vergelijking met een gelijkwaardige loonsverhoging. Deze extralegale voordelen zijn ook van toepassing op een bedrijfsleider.

 

Tevens wordt absenteïsme tegengegaan en zijn de extralegale voordelen van Monizze cumuleerbaar met andere extralegale voordelen.

 

Als KUFB-lid geniet u, boven op de competitieve voorwaarden van Monizze, ook een exclusieve korting op zowel maaltijd-, cadeau- als ecocheques.

 

Waarom steeds meer bedrijven voor Monizze kiezen?

 

Monizze biedt:

  • Een vaste én duurzame prijszetting
  • Géén wachtlijn of keuzemenu
  • Een volledige ontlasting voor de zaakvoeder en/of HR-afdeling (inclusief de overstap naar Monizze)
  • Meer voordelen voor de werknemers/gebruikers door onze innovatieve APP. Neem hier gerust een kijkje

                      

Indien u van dit uitzonderlijk aanbod wenst te genieten kan u uw contract activeren (of een prijsofferte aanvragen) via onderstaande pagina:

https://hello.monizze.be/nl/partner/kufb/

 

Voor bijkomende vragen, gelieve contact op te nemen met Monizze per e-mail: partner@monizze.be of telefonisch op +32 (0)2/891.88.44.